Világbajnokság appok – a szerkesztők ajánlata

Négy éve vársz erre. Most itt az idő a focival élni/lélegezni/enni/aludni/izzadni/kiabálni! Akár otthonról tervezed nézni a játékokat, akár a magyar zászlóval felpakolva utazol el Brazíliába, a Firefox Marketplace nagyszerű appjai segítenek Neked a legjobbat kihozni a 2014-es világbajnokság élményeiből.

Folyamatos hírek, eredmények és összefoglalók
A legfrissebb hírekkel, élő eredményekkel és értesítésekkel érkező alkalmazásokkal nem mulasztasz el egyetlen pillanatot sem.

A Goal.com az egyik legátfogóbb labdarúgó hírekkel kapcsolatos alkalmazás, több mint egy tucat nyelven áll rendelkezésedre. Kedvenc funkcióink listájának élén a valós idejű eredmények, videó válogatások és a közösségi megosztás lehetősége áll.

Az EU Match Center kizárólag az európai klubokra fókuszál.

A Football Fever app a FIFA hivatalos tweetjeit kézbesíti – tökéletes azoknak a rajongóknak, akik nem akarnak bajlódni egy teljes Twitter beállítással, csak a FIFA híreket szeretnék követni.

Real Soccer
Labdarúgó játékok
Lendülj bele a játékok hangulatába: próbálj ki néhány játékot!

A Real Soccer appal teljes értékű focimeccset játszhatsz. Különböző képességek alapján válassz csapatot és versenyezz a számítógép ellen. Passzolj, lőj, irányítsd a kapusod – minden a te irányításod alatt van.

Airfootball: a léghoki fociverziója. Egyszerű és meglepően kihívó.

A Soccer Fling a focit függőséget okozó logikai feladatokkal egyesíti.

Header Champ: egy rajzfilmszerű játék, ami teszteli fejelési képességed.

Apropó fejelések, a Real Headshot játékban felidézheted Zinedine Zidane hírhedt fejelését! Lássuk, hány ellenfelet tudsz megállítani “Zizou” homlokával mielőtt lejár az idő. Azt hiszem ez a játék tulajdonképpen kissé nehéz (soha nem tudtam kettőnél több fejelést bevinni), de annyira vicces, hogy nem lehet kihagyni a listából.

Kekanto

Utazás
Azon szerencsések, akik elutazhatnak Brazíliába, megtervezhetik teljes utazásukat – mindent a légitársaságtól a hotelig és autóbérlésig – a Kayak és a Booking.com használatával.

A Kekanto segít felfedezni a helyi érdekességeket, éttermeket, klubokat és sok mást. Bárhová könnyen és gyorsan eljutsz, ha fogsz egy taxit az Easy Taxi-val.

Kell egy kis segítség a portugálban? A Translator 50 nyelven működik.

Élvezd a világbajnokságot – legyen a Te csapatod a nyerő!

No responses yet

Post a comment

Post Your Comment