WK-apps – Keuze van de redacteur

U hebt hier vier jaar op gewacht. Nu is het tijd om voetbal te beleven/ademen/eten/slapen/zweten/schreeuwen. Of u nu van plan bent vanuit huis te genieten of de Nederlandse vlag pakt en naar Brazilië reist, Firefox Marketplace heeft prachtige apps die u het meeste uit uw WK2014-ervaring helpen halen.

Streaming nieuws, scores en hoogtepunten
Mis geen moment met apps, speciaal ontworpen om actueel nieuws, livescores en updates te leveren.

Goal.com is een van de meest uitgebreide voetbalnieuws-apps en in meer dan een dozijn talen beschikbaar. Realtimescores, videohoogtepunten en geweldige mogelijkheden voor sociaal delen zijn enkele van onze favorieten.

EU Match Center focust exclusief op Europese clubs.

Football Fever levert de officiële tweets van FIFA – perfect voor fans die geen Twitter willen gebruiken om alleen info van FIFA te volgen.

Real Soccer
Voetbalspellen
Er is geen betere manier om in de stemming van de wedstrijden te komen dan met een paar spelletjes.

Real Soccer is een volledige voetbalwedstrijd. Kies uw team gebaseerd op verschillende vaardigheden en speel tegen de computer. Pass, schiet, bedien uw keeper – het is allemaal onder uw controle.

Airfootball is de voetbalversie van airhockey. Simpel en verrassend uitdagend.

Soccer Fling combineert voetbal met verslavende puzzels.

Header Champ is een cartoonachtig spel dat uw kopvaardigheden test.

Over koppen gesproken: in Real Headshot doet u Zinedine Zidane’s beroemde kopstootincident na! Kijk hoeveel tegenstanders u met “Zizou’s” voorhoofd kunt dwarsbomen voordat de tijd voorbij is. Ik denk dat dit spel eigenlijk een beetje te moeilijk is (ik kon nooit meer dan twee kopstoten uitdelen), maar het is gewoon te leuk om niet in de lijst te zetten.

Kekanto
Reizen
Voor hen die gelukkig genoeg zijn om naar Brazilië te reizen: u kunt uw hele reis – alles van vliegtuig tot hotel en autoverhuur – plannen met Kayak en Booking.com.

Kekanto helpt u lokale hotspots, restaurants, clubs en meer te vinden. En u kunt overal snel en gemakkelijk komen door een taxi te nemen met Easy Taxi.

Hebt u hulp nodig met uw Portugees? Translator werkt in 50 talen.

Geniet van het WK – moge uw team zegevieren!

Bent u geïnteresseerd om meer te weten te komen over Firefox OS-apparaten en waar u ze kunt vinden? Daar gaan we!

No responses yet

Post a comment

Post Your Comment