Aplikacije za Svetsko prvenstvo u fudbalu — Izbor urednika

Četiri godine ste čekali na ovo. Sada je vreme da živite/dišete/jedete/spavate/znojite/navijate za fudbal. Da li planirate da uživate u igrama od kuće, ili uzmete zastavu svoje države i otputujete u Brazil, Firefox Marketplace ima odlične aplikacije da Vam pomognu da izvučete najbolje od Vašeg doživljaja Svetskog prvenstva.

Prikaz vesti, rezultata i bitnih događaja u realnom vremenu
Ne propustite nijedan trenutak sa aplikacijama specijalno dizajniranim za dostavljanje bitnih vesti, trenutnih rezultata, i upozorenja.

Dostupan u preko deset jezika, Goal.com je jedna od najsveobuhvatnijih aplikacija za vesti o fudbalu. Rezultati u realnom vremenu, snimci bitnih događaja, i odlična integrisanost sa društvenim mrežama – sa razlogom se nalazi na vrhu naše liste omiljenih karakteristika.

EU Match Center se fokusira specijalno na evropske klubove.

Football Fever
dostavlja zvanične tvitove sa FIFA-e — savršen za fanove koji ne žele da se muče sa potpunom postavkom Twitter-a samo da bi pratili informacije sa FIFA-e.

Real Soccer
Fudbalske igrice
Postoji li bolji način da se oraspoložite za igre nego li sa par igrica?

Real Soccer
je potpuno razrađeno fudbalsko takmičenje. Izaberite Vaš tim zasnovan na različitim snagama veština i takmičite se sa kompjuterom. Dobacujte, šutirajte, kontrolišite Vašeg golmana — sve je u Vašoj kontroli.

Airfootball je fudbalska verzija stonog fudbala. Jednostavna i iznenađujuće izazovna.

Soccer Fling
kombinuje fudbal sa izazovima zarazne slagalice.

Header Champ je nacrtano ludiranje koje testira Vašu veštinu udaranja glavom.

Pričajući o udarcima glavom, u Real Headshot-u Vi ponovo kreirate Zinedin Zidanov zloglasni udarac glavom! Pogledajte koliko protivničkih igrača može da osujeti Zizoovo čelo pre nego što istekne vreme. Mislim da je ova igrica u stvari malo preteška (Nikada ne bih mogao da zadam dva uspešna udarca glavom), ali je jednostavno suviše smešna ne ubaciti je u ovu listu.

Kekanto

Putovanje
Za one dovoljno srećne da putuju za Brazil, možete isplanirati čitavo putovanje — od aviona do hotela i rezervacije kola — sa Kayak i Booking.com.

Kekanto Vam pomaže da nađete dobra mesta, restorane, klubove i još mnogo toga. Možete otići bilo gde i veoma lako stopirajući sa Easy Taxi.

Potrebna Vam je pomoć sa portugalskim? Translator zna 50 jezika.

Uživajte u Svetskom kupu — neka Vaš tim izađe kao pobednik!

Желите сазнати више о Firefox OS уређајима и где их можете набавити? Изволите!