Mozilla Vancouver

Welcome to Vancouver.

At long last the Vancouver renovation is complete. What was once a maze of strangely shaped offices and dark hallways is now a warm and inviting space much better suited to Mozilla’s friendly open culture.

The design placed meeting rooms on the interior of the floor, rather than the exterior- providing access to large swaths of natural light.  The Vancouver architects listened to what Mozilla was really all about in order to achieve architecturally what Mozilla stands for as a company and a people. Their efforts strove to create an office space that would make the invisible visible.

To accomplish this, the interior space is defined by the “hol[e]y wall”; a continuous hole-punched object that allows you to see through to what lies beneath. To further accentuate this concept, the holey wall is fixed with LED strip lighting that provides an ever present glow- reminding us of all that happens beneath the surface. Meeting rooms have glass doors that allow you to see  inside, and the entryway invites you to sit in collaboration at a long co-working table.

The Vancouver office has a community event area that can host up to 40 people as well as a beautiful kitchen with new Astra espresso machine, organic snacks and drink selections and comfy sofas to relax by the windows. The Vancouver area is home to over 20 employees, and with 42 workstations, this office is ready to grow.

We’re happy to see the details come together on this space- and are sure that Vancouver will become a destination and hub for new talent, like many of the other Mozilla Spaces.

Stay up to date on what is going on in Vancouver by following us on Twitter @MozillaYVR and see more photos of our space in our Flickr Group.

Tags: